Activiteiten

Inspiratiesessie Smart industry

Datum 29 nov 2018
Tijdstip 13:00 - 17:00 uur
Locatie Elektrolas Lastechniek BV
Adres Gompenstraat 9

Kennis en begripsvorming van de veranderingen die nodig zijn om de uitdagingen van Smart Industry te implementeren, worden door experts van essentieel belang gezien voor producerende bedrijven.  Ben jij je ook bewust van hoe ons mooie lasvak door digitalisering gaat veranderen en waarom dit ook moet veranderen?

In publicaties over de 4e industriële revolutie worden vaak begrippen als “Smart Industry” en “Industrial Internet of Things” gebruikt. Het zijn voor veel bedrijven en medewerkers in de lassende industrie abstracte begrippen. Velen zijn zich vanwege de demografische ontwikkelingen in Nederland niet bewust van hoe ons mooie lasvak door digitalisering gaat veranderen en waarom dit ook moet veranderen.   
 
De Smart Industry ontwikkelingen hebben invloed op technische innovatie van nieuw te ontwikkelen businessmodellen, de wijze van produceren, de ontwikkeling van software, lasrobots, lasprocessen en lasapparatuur en ook heel belangrijk: waarom is hierbij de sociale innovatie ook wel genoemd een leven lang leren zo belangrijk voor de lasser/vakman? Het niveau zal namelijk aan complexiteit in software, integratie en operations management in de lastechniek met een factor 2 of meer toenemen. Kortom ICT zal in de toekomst de sleutelrol gaan spelen.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Elektrolas Lastechniek BV
Gompenstraat 9 I 5145 RM Waalwijk

T +31 (0)416-235036
F +31 (0)416-333363
info@elektrolas.com

KvK 60942282
BTW NL854127781B01
Terug naar boven